Asijské nudle s pastou

Ingredience


Mrkev kořen 1 ks
Nudle vaječné 120 g
Omáčka ústřicová 2 polévková lžíce
Ořechová pasta 40 g
Ořechový olej 1 polévková lžíce
Pepř černý mletý 2 špetka
Pórek 10 g
Ředkev bílá 40 g
Sezamová semínka černá 40 g
Sůl 0.5 kávová lžička
Vepřová panenka 80 g
Voda pitná 2 l
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Mrkev spolu s bílou ředkví očistíme, umyjeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Pórek omyjeme, nakrájíme na úhledná kolečka a maso na tenké nudličky. Nudle uvaříme podle návodu na sáčku. Scedíme je, necháme důkladně přes síto okapat a necháme k dalšímu použití.
  2. V pánvi rozehřejeme olej, přidáme připravené maso, které chvilku restujeme. Potom přidáme ředkev, mrkev a restujeme doměkka. Do pánve přimícháme ořechovou pastu, sezamová semínka, vše dobře promícháme. Nakonec vmícháme ústřicovou omáčku, pórek a nudle. Mícháním všechny suroviny dobře zahřejeme, dochutíme solí, pepřem a stáhneme z ohně.
  3. Hotové jídlo rozdělíme na jednotlivé porce a ihned podáváme.