Fazolový salát s mozzarellou
Ingredience
Balsamico ocet |
3 polévková lžíce |
Fazolky mražené |
500 g |
Mozzarella |
200 g |
Olej olivový |
5 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 špetka |
Voda pitná |
1 l |
-
Doba přípravy: 5 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Zelené fazolky omyjeme, 10 minut povaříme v osolené vodě, poté je slijeme, necháme v sítu okapat.
- Mozzarellu nakrájíme na malé kousky.
- V misce smícháme balsamicový ocet a olej, dochutíme pepřem, solí.
- Vychladlé uvařené fazolky promícháme v míse s kousky Mozzarelly, přelijeme směsí octa i oleje a podáváme.