Nakládané vepřové

Ingredience


Česnek 10 stroužek
Chilli omáčka 2 polévková lžíce
Hořčice 2 polévková lžíce
Houby nakládané 200 g
Olej stolní 100 ml
Omáčka sójová 2 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Petržel - nať 1 hrst
Pórek 1 ks
Rýže loupaná 200 g
Solamyl 6 kávová lžička
Sůl 1 špetka
Vejce slepičí 5 ks
Vepřová panenka 800 g
Worcester (worcesterská omáčka) 2 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omytou a osušenou panenku nakrájíme na řízečky.
  2. Z vajec a ostatních surovin - česneku, hořčice, chilli omáčky, sójové omáčky, pepře, solamylu a worcesteru připravíme těstíčko.
  3. Naložíme maso a necháme 2 dny uležet, poté osmahneme.
  4. Uvaříme rýži, opečeme pórek, přisypeme k němu rýži a houby. Osolíme a vmícháme petrželku.
  5. Řízečky z panenky podáváme s připravenou rýží.