Smažená zelenina se sýrem
Ingredience
Máslo čerstvé |
1 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel kudrnka |
2 hrst |
Sůl |
1 špetka |
Sýr Feta |
200 g |
Vejce slepičí |
1 ks |
Zeleninová směs jarní - mražená |
300 g |
-
Doba přípravy: 5 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 2 porce
- V pánvi rozehřejeme máslo, nasypeme na něj nerozmrazenou zeleninu a pod pokličkou ji na mírném ohni dusíme, až se rozmrazí a je horká.
- Petrželku omyjeme a nakrájíme najemno. Sýr nakrájíme na kousky.
- V misce rozšleháme vejce s petrželkou, pepřem a solí.
- Do pánve k zelenině přidáme rozšlehaná vajíčka a vše smažíme na mírném ohni, až je zelenina křupavá a vajíčka zhoustnou.
- Smaženou zeleninu rozdělíme na talíře, posypeme sýrem a podáváme.