Pomazánka z brynzy se smetanou a ředkvičkami
Ingredience
Cibulka jarní |
1 ks |
Cukr krupice |
1 špetka |
Paprika mletá pálivá |
1 špetka |
Paprika mletá sladká |
1 špetka |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Ředkvička |
100 g |
Smetana 16% (pochoutková) |
100 ml |
Sůl |
1 špetka |
Sýr Brynza |
250 g |
Žemle tuková |
4 ks |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- V misce promísíme brynzu se smetanou. Přidáme špetku soli a pepře a špetku cukru, promícháme. Přisypeme špetku sladké i pálivé papriky a opět promícháme. Omyté ředkvičky pokrájíme na plátky. Pomazánku servírujeme s pokrájenými ředkvičkami, nadrobno nasekanou jarní cibulkou a s pečivem.