Pomazánka z brynzy se smetanou a ředkvičkami

Ingredience


Cibulka jarní 1 ks
Cukr krupice 1 špetka
Paprika mletá pálivá 1 špetka
Paprika mletá sladká 1 špetka
Pepř černý mletý 1 špetka
Ředkvička 100 g
Smetana 16% (pochoutková) 100 ml
Sůl 1 špetka
Sýr Brynza 250 g
Žemle tuková 4 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. V misce promísíme brynzu se smetanou. Přidáme špetku soli a pepře a špetku cukru, promícháme. Přisypeme špetku sladké i pálivé papriky a opět promícháme. Omyté ředkvičky pokrájíme na plátky. Pomazánku servírujeme s pokrájenými ředkvičkami, nadrobno nasekanou jarní cibulkou a s pečivem.