Vepřové kotlety obalované v parmezánu

Ingredience


Cibule 1 ks
Majonéza 400 ml
Olej rostlinný 4 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Sýr Parmezán 100 g
Vepřové kotlety 4 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Připravíme si větší misku, do které vložíme majonézu. Nahrubo nasekáme oloupanou cibuli, kterou přidáme k majonéze. Sýr parmezán nastrouháme na jemném struhadle a přidáme do majonézy. Osolíme, opepříme a promícháme.
  2. Kotlety naklepeme a vložíme do připravené majonézové směsi. Opět promícháme a necháme 30 minut odležet při pokojové teplotě. Pak si na pánvi rozpálíme rostlinný olej a kotlety na něm prudce usmažíme.