Uzený pstruh s čerstvým sýrem a koprem
Ingredience
Chléb celozrnný pšeničný |
4 krajíc |
Hořčice |
2 kávová lžička |
Kaviár |
4 polévková lžíce |
Kopr čerstvý |
6 g |
Máslo čerstvé |
30 g |
Pstruh uzený |
200 g |
Sýr Lučina - termizovaný |
20 g |
Zakysaná smetana |
20 ml |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Chléb namažeme máslem. Kopr omyjeme a nasekáme najemno, pár snítek si schováme na ozdobu. Sýr utřeme s hořčicí, smetanou, přimícháme kopr.
- Plátky chleba s máslem obložíme plátky uzeného pstruha, ty potřeme sýrovou směsí, ozdobíme kaviárem a snítkou kopru.