Domácí suchary

Ingredience


Cukr krupice 0.5 kávová lžička
Droždí sušené 1 kávová lžička
Mouka pšeničná hladká T 650 315 g
Olej slunečnicový 1 polévková lžíce
Sůl 0.5 kávová lžička
Voda pitná 175 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Vlažnou vodu, olej, cukr, sůl, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme program Těsto. Poté těsto vyklopíme na pomoučený vál a jemně prohněteme. Rozdělíme jej na dva díly a vytvarujeme 2 veky, které necháme 25 minut kynout. Pak je upečeme v troubě při 180 stupních Celsia 30 minut. Po upečení ještě vlažné veky nakrájíme na 1 cm silné plátky a dopečeme je v troubě při 165 stupních Celsia 45 minut.