Sýrová kolečka pikantní

Ingredience


Chléb pšeničný (bílý) 240 g
Kečup 50 g
Máslo čerstvé 80 g
Okurky nakládané 40 g
Paprika mletá sladká 10 g
Pivo světlé 10% 3,9% obj. 50 ml
Sýr Čedar 100 g
Víno portské 50 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Z plátků bílého chleba vykrojíme stejně velká kolečka, vložíme je do pánve s rozehřátým máslem a po obou stranách osmahneme dorůžova. Chlebová kolečka vyjmeme, do pánve přidáme 30 gramů másla, nastrouhaný čedar, mletou papriku, pivo, kečup, portské víno a za stálého míchání uvaříme hustý sýrový krém.
  2. Krémem pomažeme osmažená chlebová kolečka a ještě teplá podáváme. Na talířích dozdobíme plátky kyselé okurky.