Sýrová kolečka pikantní
Ingredience
Chléb pšeničný (bílý) |
240 g |
Kečup |
50 g |
Máslo čerstvé |
80 g |
Okurky nakládané |
40 g |
Paprika mletá sladká |
10 g |
Pivo světlé 10% 3,9% obj. |
50 ml |
Sýr Čedar |
100 g |
Víno portské |
50 ml |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 5 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Z plátků bílého chleba vykrojíme stejně velká kolečka, vložíme je do pánve s rozehřátým máslem a po obou stranách osmahneme dorůžova. Chlebová kolečka vyjmeme, do pánve přidáme 30 gramů másla, nastrouhaný čedar, mletou papriku, pivo, kečup, portské víno a za stálého míchání uvaříme hustý sýrový krém.
- Krémem pomažeme osmažená chlebová kolečka a ještě teplá podáváme. Na talířích dozdobíme plátky kyselé okurky.