Sýrová kolečka s celerem
Ingredience
Celer sterilovaný |
80 g |
Pepř černý mletý |
2 g |
Pivo světlé 10% 3,9% obj. |
100 ml |
Sýr Čedar |
150 g |
Veka chlebíčková krájená |
240 g |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Z plátků bílé veky nebo chleba vykrojíme stejně velká kolečka, čedar nastrouháme najemno, promícháme s pivem a trochu opepříme. Sýrovou směs rovnoměrně naneseme na kolečka, navrch poklademe scezený nakládaný celer a vyskládáme na plech potažený pečícím papírem.
- Plech vložíme do silně vyhřáté trouby a kolečka zprudka zapečeme.
- Upečená kolečka upravíme na talířky a horká podáváme.