Smažený panír po indicku

Ingredience


Chilli paprička 5 ks
Cibule 1 ks
Hřebíček 4 ks
Kardamom černý 3 ks
Kmín drcený 1 kávová lžička
Koriandr čerstvý 1 kávová lžička
Koriandr mletý 2 kávová lžička
Máslo čerstvé 50 g
Paprika zelená 2 ks
Pepř černý celý 15 ks
Rajčata 2 ks
Skořice celá 1 ks
Tvaroh tvrdý 0.5 kg
Zázvor celý 1 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Sýr nakrájíme na jemné plátky. Papriky rozkrojíme vejpůl, zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky. Červené chilli zbavíme stonků, nakrájíme a zbavíme jadérek. Zázvor nakrájíme na plátky. Oloupanou a omytou cibuli rozčtvrtíme.
  2. Na pánvi osmahneme směs koriandru, kmínu, hřebíčku, skořice, pepře a černého kardamomu. Tuto směs následně umeleme. Na jiné pánvi necháme rozpustit máslo a nadrobno nakrájenou cibuli na něm osmažíme, dokud nezhnědne.
  3. Na pánev s cibulí umístíme plátky tvarohu, vnitřek rajčat a dochutíme špetkou soli. Vše následně smažíme, dokud směs nepustí veškerou vodu. Když je tvaroh propečený, zalijeme jej směsí koření a zeleniny a ještě 3 minuty smažíme.
  4. Ozdobíme lístky koriandru a ihned podáváme.