Slaná buchta s masem a sýrem

Ingredience


Brambory 100 g
Cibule 1 ks
Cukr krupice 0.5 kávová lžička
Droždí sušené 1 kávová lžička
Mléko polotučné 100 ml
Mouka polohrubá 350 g
Olej slunečnicový 1 kávová lžička
Oregano sušené 1 kávová lžička
Sůl 1 kávová lžička
Sýr Eidam cihla 30% 90 g
Uzené maso vařené 150 g
Vejce slepičí 1 ks
Voda pitná 1 l
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Brambory klasicky uvaříme a poté na jemno nastrouháme. Vlažné mléko, vejce, olej, nastrouhané uvařené brambory, sůl, cukr, oregano, mouku, droždí a jednu malou cibuli nakrájenou na jemno, dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Před dokončením hnětení přidáme na kostičky nakrájené maso a nastrouhaný sýr. Po ukončení programu si vychutnáme vynikající buchtu s masem a sýrem.