Drůbeží chlebíček s kiwi
Ingredience
Bageta |
4 ks |
Kiwi |
2 ks |
Kuřecí prsa |
250 g |
Olej olivový |
40 ml |
Pepř černý mletý |
4 g |
Remuláda |
50 g |
Roketa |
50 g |
Sůl |
8 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Kuřecí prsa osušíme, podélně rozkrojíme, aby byla slabší. Každý plátek jemně naklepeme přes mikroten, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji opečeme dozlatova z obou stran asi 10 minut.
- Střední bagetu rozkrojíme, obě půlky potřeme remuládovou omáčkou, na spodní část vložíme plátky masa a kolečka oloupaného kiwi. Ozdobíme listy rokety a přikryjeme druhou půlkou bagety.