Toasty s rybízovým džemem a tvarohem
Ingredience
Chléb toastový |
240 g |
Cukr moučkový |
30 g |
Džem rybízový |
60 g |
Máslo čerstvé |
40 g |
Tvaroh měkký - nízkotučný |
250 g |
Vaječný žloutek slepičí |
2 ks |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Plátky toastového chleba namažeme máslem v tenké vrstvě, pomažeme rybízovým džemem, tvaroh rozšleháme se žloutky a cukrem a vzniklou směs naneseme na toasty. Plech potáhneme papírem na pečení, na něj vyskládáme toasty, plech vložíme do vyhřáté trouby a krátce zapečeme.
- Toasty upravíme na talíře a ještě teplé podáváme.