Rýžový chléb z domácí pekárny

Ingredience


Cukr krupice 1.5 kávová lžička
Droždí sušené 1 kávová lžička
Máslo čerstvé 15 g
Mléko plnotučné sušené 1.5 kávová lžička
Mouka pšeničná hladká T 650 425 g
Rýže loupaná 150 g
Sůl 1.5 kávová lžička
Vejce slepičí 1 ks
Voda pitná 1 l
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Rýži uvaříme v mírně osolené vodě. Do domácí pekárny pak dáme 240 ml vlažné vody, rozšlehané vejce, rozpuštěné máslo, sušené mléko, uvařenou rýži, sůl, cukr, mouku a droždí. Zapneme Základní program.
  2. Po ukončení programu necháme chléb vychladnout a podáváme.