Rajčatový dresink s tabascem
Ingredience
Chilli paprička |
20 g |
Cukr moučkový |
2 g |
Limetková šťáva |
15 ml |
Rajčata |
500 g |
Sůl |
3 g |
Tabasco |
8 ml |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Rajčata spaříme, oloupeme, vydlabeme semínka a dužinu nakrájíme nadrobno. Chilli papričku rozřízneme, seškrábneme semínka a zbytek posekáme najemno. Do skleněné misky vložíme rajčata, přisypeme posekanou chilli papričku, přilijeme šťávu z limetky, tabasco, promícháme, podle chuti dosolíme a dosladíme. Dobře promícháme a necháme uležet v chladu, aby se ostrost chilli papričky rozležela.
- Vychlazený dresink používáme zejména k pečeným červeným masům.