Domácí chléb s koprem a cottage sýrem
Ingredience
Cibule sušená |
1 polévková lžíce |
Cottage sýr |
3 polévková lžíce |
Cukr krupice |
1 kávová lžička |
Droždí sušené |
2 kávová lžička |
Kopr čerstvý |
1 polévková lžíce |
Máslo čerstvé |
1 polévková lžíce |
Mléko plnotučné sušené |
1 polévková lžíce |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
375 g |
Sůl |
1 kávová lžička |
Voda pitná |
250 ml |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 120 min
-
Počet porcí: 5 porcí
- Vlažnou vodu, změklé máslo, cukr, sůl, sušené mléko, sýr, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Před ukončením hnětení přisypeme cibuli a nasekaný kopr a necháme pekárnu dál pokračovat. Po ukončení programu necháme chléb vychladnout a můžeme podávat.