Domácí chléb s koprem a cottage sýrem

Ingredience


Cibule sušená 1 polévková lžíce
Cottage sýr 3 polévková lžíce
Cukr krupice 1 kávová lžička
Droždí sušené 2 kávová lžička
Kopr čerstvý 1 polévková lžíce
Máslo čerstvé 1 polévková lžíce
Mléko plnotučné sušené 1 polévková lžíce
Mouka pšeničná hladká T 650 375 g
Sůl 1 kávová lžička
Voda pitná 250 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Vlažnou vodu, změklé máslo, cukr, sůl, sušené mléko, sýr, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Před ukončením hnětení přisypeme cibuli a nasekaný kopr a necháme pekárnu dál pokračovat. Po ukončení programu necháme chléb vychladnout a můžeme podávat.