Bábovka z domácí pekárny

Bábovka z domácí pekárny - obrázek

Ingredience


Cukr krupice 75 g
Droždí sušené 1 kávová lžička
Hrozinky 50 g
Kandované ovoce 2 polévková lžíce
Máslo čerstvé 115 g
Mléko polotučné 4 polévková lžíce
Mouka pšeničná hladká T 650 400 g
Sůl 0.5 kávová lžička
Vejce slepičí 3 ks
Voda pitná 2 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Vlažné mléko, vodu, změklé máslo, vejce, sůl, cukr, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program.
  2. Před ukončením hnětení přisypeme omyté a osušené hrozinky a kandované ovoce.
  3. Po ukončení celého programu necháme bábovku vychladnout a můžeme podávat.