Bábovka z domácí pekárny
Ingredience
Cukr krupice |
75 g |
Droždí sušené |
1 kávová lžička |
Hrozinky |
50 g |
Kandované ovoce |
2 polévková lžíce |
Máslo čerstvé |
115 g |
Mléko polotučné |
4 polévková lžíce |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
400 g |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
Vejce slepičí |
3 ks |
Voda pitná |
2 polévková lžíce |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 120 min
-
Počet porcí: 10 porcí
- Vlažné mléko, vodu, změklé máslo, vejce, sůl, cukr, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program.
- Před ukončením hnětení přisypeme omyté a osušené hrozinky a kandované ovoce.
- Po ukončení celého programu necháme bábovku vychladnout a můžeme podávat.