Špízy ze salámů a klobás

Ingredience


Hořčice gurmánská 30 g
Klobása Chorizo 50 g
Klobása ostravská 50 g
Olivy černé 80 g
Salám měkký 50 g
Salám Turistický trvanlivý 50 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Salámy nakrájíme na velmi tenké plátky, klobásy nakrájíme na silnější kolečka, olivy opatrně vypeckujeme, aby zůstaly vcelku. Kolečka klobás potřeme pikantní hořčicí.
  2. Kolečko salámu přeložíme na čtvrtinu, napíchneme na menší jehlu, potom napíchneme kolečko klobásy, jednu olivu, dále na čtvrtinu přeložené kolečko druhého salámu, kolečko druhé klobásy a opět olivu. Takto pokračujeme, až spotřebujeme všechny suroviny.
  3. Špízy upravíme na servírovací tác a podáváme.