Špízy ze salámů a klobás
Ingredience
Hořčice gurmánská |
30 g |
Klobása Chorizo |
50 g |
Klobása ostravská |
50 g |
Olivy černé |
80 g |
Salám měkký |
50 g |
Salám Turistický trvanlivý |
50 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Salámy nakrájíme na velmi tenké plátky, klobásy nakrájíme na silnější kolečka, olivy opatrně vypeckujeme, aby zůstaly vcelku. Kolečka klobás potřeme pikantní hořčicí.
- Kolečko salámu přeložíme na čtvrtinu, napíchneme na menší jehlu, potom napíchneme kolečko klobásy, jednu olivu, dále na čtvrtinu přeložené kolečko druhého salámu, kolečko druhé klobásy a opět olivu. Takto pokračujeme, až spotřebujeme všechny suroviny.
- Špízy upravíme na servírovací tác a podáváme.