Rajčata plněná tuňákovým krémem
Ingredience
Balsamico ocet |
40 ml |
Cukr moučkový |
1 špetka |
Kompot ananasový |
30 g |
Olej olivový extra panenský |
80 g |
Pepř černý mletý |
1 g |
Rajčata |
250 g |
Salátový dresink |
60 g |
Sůl |
5 g |
Tuňák v oleji |
135 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Do mixéru vložíme tuňáka z konzervy, přidáme dresink a rozmixujeme dokrémova. Vrchní část rajčat odřízneme a vnitřek vydlabeme.
- V misce smícháme ocet, olej, sůl, pepř, cukr a vniklou směs rovnomětně nalijeme do vydlabaných rajčat. Necháme chvíli uležet. Okapaný ananas z kompotu nakrájíme na drobné kostičky a přimícháme do tuňákového krému.
- Krémem naplníme rajčata, upravíme je na servírovací tác a podáváme.