Rajčata plněná tuňákovým krémem

Ingredience


Balsamico ocet 40 ml
Cukr moučkový 1 špetka
Kompot ananasový 30 g
Olej olivový extra panenský 80 g
Pepř černý mletý 1 g
Rajčata 250 g
Salátový dresink 60 g
Sůl 5 g
Tuňák v oleji 135 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Do mixéru vložíme tuňáka z konzervy, přidáme dresink a rozmixujeme dokrémova. Vrchní část rajčat odřízneme a vnitřek vydlabeme.
  2. V misce smícháme ocet, olej, sůl, pepř, cukr a vniklou směs rovnomětně nalijeme do vydlabaných rajčat. Necháme chvíli uležet. Okapaný ananas z kompotu nakrájíme na drobné kostičky a přimícháme do tuňákového krému.
  3. Krémem naplníme rajčata, upravíme je na servírovací tác a podáváme.