Bílý chléb s bramborovou kaší
Ingredience
Bramborová kaše sušená |
2 polévková lžíce |
Citronová kůra |
1 polévková lžíce |
Cukr krupice |
5 polévková lžíce |
Cukr vanilka |
20 g |
Droždí sušené |
10 g |
Máslo čerstvé |
4 polévková lžíce |
Mléko plnotučné sušené |
2 polévková lžíce |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
375 g |
Sůl |
1 kávová lžička |
Vejce slepičí |
2 ks |
Voda pitná |
250 ml |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 120 min
-
Počet porcí: 5 porcí
- Vlažnou vodu, změklé máslo, vejce, vanilkový cukr, nastrouhanou citronovou kůru, sůl, cukr, sušenou bramborovou kaši, sušené mléko, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Po ukončení programu necháme chléb vychladnout a můžeme podávat.