Náš mls

Ingredience


Cukr moučkový 100 g
Kakao - prášek 3 polévková lžíce
Kypřicí prášek do pečiva 1 ks
Máslo čerstvé 250 g
Mouka pšeničná hladká T 650 350 g
Pudinkový prášek - vanilkový 1 ks
Tresť rumová 0.5 kávová lžička
Tvaroh jemný 750 g
Vaječný bílek slepičí 4 ks
Vaječný žloutek slepičí 4 ks
Višně 300 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Zpracujeme tužší hmotu z mouky, kakaa, kypřícího prášku do pečiva a másla, kterou zabalíme do mikrotenového sáčku a dáme vychladit přes noc.
  2. Utřeme tvaroh, žloutky, moučkový cukr, vanilkový pudink, sníh z bílků, rumovou tresť. Máme náplň.
  3. Polovinu těsta nastrouháme na plech, poté rozetřeme tvarohovou náplň, poklademe višně a nahoru nastrouháme zbytek těsta.
  4. Koláč pečeme dozlatova, poté poprášíme kakaem a moučkovým cukrem.