Topinky s mozzarellou a chilli

Ingredience


Bazalka 4 g
Česnek 1 stroužek
Chilli paprička 30 g
Ciabatta 160 g
Mozzarella 400 g
Olej olivový extra panenský 30 ml
Pepř černý mletý 2 g
Sůl mořská 6 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Ciabattu nakrájíme na plátky, opečeme nasucho v topinkovači, potřeme česnekem, olivovým olejem a vyskládáme na servírovací talíř. Mozzarellu nakrájíme na plátky, chilli papričku rozřízneme, vyškrábneme semínka, lusk posekáme najemno, lístky bazalky také posekáme. Plátky mozzarelly rovnoměrně položíme na topinky, posypeme chilli papričkou, bazalkou, solí, pepřem a pokapeme olivovým olejem.
  2. Podáváme jako studený předkrm.