Topinky s mozzarellou a chilli
Ingredience
Bazalka |
4 g |
Česnek |
1 stroužek |
Chilli paprička |
30 g |
Ciabatta |
160 g |
Mozzarella |
400 g |
Olej olivový extra panenský |
30 ml |
Pepř černý mletý |
2 g |
Sůl mořská |
6 g |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 2 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Ciabattu nakrájíme na plátky, opečeme nasucho v topinkovači, potřeme česnekem, olivovým olejem a vyskládáme na servírovací talíř. Mozzarellu nakrájíme na plátky, chilli papričku rozřízneme, vyškrábneme semínka, lusk posekáme najemno, lístky bazalky také posekáme. Plátky mozzarelly rovnoměrně položíme na topinky, posypeme chilli papričkou, bazalkou, solí, pepřem a pokapeme olivovým olejem.
- Podáváme jako studený předkrm.