Kuřecí křidýlka Buffalo
Ingredience
Chilli koření mleté |
1 špetka |
Kečup |
1 polévková lžíce |
Kuřecí křídla |
16 ks |
Máslo čerstvé |
1 polévková lžíce |
Olej stolní |
400 ml |
Sůl |
1 špetka |
Víno madeira |
1 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 5 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Kuřecí křidýlka osolíme, v pánvi rozpálíme olej a maso z obou stran dozlatova opečeme. Vyjmeme a necháme okapat.
- Mezitím do másla vmícháme chilli, madeiru, kečup a dle chuti můžeme přidat sůl. Křidýlka naskládáme do zapékací mísy a ze všech stran potřeme ochuceným máslem.
- V předehřáté troubě asi 10min zapečeme. Podáváme horká.