Sýrové toasty Zugu
Ingredience
Chléb toastový |
8 plátek |
Griotka |
30 ml |
Máslo čerstvé |
30 g |
Mléko polotučné |
2 dl |
Paprika červená |
100 g |
Sýr Eidam uzený 45% |
200 g |
Sýr Ementál (Primátor) |
200 g |
Vejce slepičí |
3 ks |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Strouhaný ementál a uzený sýr smícháme v míse se žloutky, třešňovicí a mlékem. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Směsí potřeme plátky toastového chleba, vložíme do máslem vymazaného pekáče a pečeme ve středně vyhřáté troubě 20 minut.
- Podáváme ozdobené proužky červené papriky.