Roštěnka z kotlety
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Hořčice |
1 polévková lžíce |
Hovězí vývar základní |
800 ml |
Jíška instantní |
2 polévková lžíce |
Olej stolní |
2 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 kávová lžička |
Vepřové kotlety |
500 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 50 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Na plátky nakrájíme maso, naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme hořčicí, pokapeme olejem a necháme chvíli odležet.
- Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso a osmahneme z obou stran. Podlijeme vývarem a dusíme doměkka.
- Po změknutí přidáme hořčici, zahustíme jíškou a povaříme.