Rybí noky z jesetera a lososa
Ingredience
Jeseter uzený |
250 g |
Kopr čerstvý |
50 g |
Lososový kaviár Keta |
50 g |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Smetana 33% (šlehačka) |
2 polévková lžíce |
Sůl |
1 špetka |
Zakysaná smetana |
50 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Uzenou rybu nakrájíme na kousky, vložíme do mixéru a rozmixujeme společně se zakysanou smetanou. Směs opepříme a osolíme.
- Kopr nasekáme nadrobno a přimícháme ho do směsi, stejně tak přidáme i kaviár z lososa. Smetanu ušleháme a přimícháme do směsi. Potom si připravíme dvě mokré lžičky, kterými vykrajujeme z hmoty noky.