Celerovo-křenová pomazánka

Ingredience


Celer bulvový 300 g
Cukr krupice 1.5 kávová lžička
Hořčice 1 polévková lžíce
Křen 150 g
Majolka 100 g
Okurky 3 ks
Pečivo pšeničné jemné tukové 4 ks
Salám Pařížský 180 g
Sůl 0.5 kávová lžička
Sýr Čedar - tavený 120 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Oloupaný a omytý celer a křen jemně nastrouháme a dáme do mísy. Salám nakrájíme na velmi tenké nudličky, dlouhé asi 3 cm a přidáme k zelenině. Ještě přidáme jemně nastrouhané sladkokyselé okurky. Doložíme hořčici, sůl podle chuti, cukr, tavený sýr a majolku.
  2. Pomazánku dobře vymícháme a podáváme s bílým pečivem.