Bramborák s uzeným masem z Vysočiny

Bramborák s uzeným masem z Vysočiny - obrázek

Ingredience


Brambory 600 g
Kmín mletý 1 špetka
Majoránka 1 špetka
Mouka polohrubá 100 g
Pepř černý mletý 1 špetka
Sádlo škvařené 3 polévková lžíce
Sůl 1 špetka
Uzené maso vařené 150 g
Vejce slepičí 2 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Uzené maso nakrájíme na malé kostičky. Syrové brambory nastrouháme najemno.
  2. V míse smícháme nastoruhané brambory, nakrájené uzené maso, vejce a mouku, majoránku, kmín, pepř a sůl a důkladně promícháme.
  3. V pánvi rozehřejeme sádlo a postupně v něm smažíme z obou stran dozlatova bramboráky.