Rýže s kaštany a brynzou
Ingredience
Česnek |
3 stroužek |
Cibule |
1 ks |
Kaštany jedlé |
200 g |
Máslo čerstvé |
100 g |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
20 g |
Rýže loupaná |
300 g |
Sýr Brynza |
200 g |
Vývar zeleninový |
1.25 dl |




-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Kaštany oloupeme a v litru vývaru uvaříme do poloměkka. Přidáme rýži a za občasného promíchání společně uvaříme doměkka. Vmícháme brynzu a odstavíme. Na másle zpěníme cibuli nadrobno a prolisovaný česnek, zaprášíme moukou a zředíme zbytkem vývaru.
- Necháme přejít varem a vzniklou omáčkou zalijeme hotový pokrm.