Rybí filé po anglicku

Ingredience


Anglická slanina 100 g
Cibule 1 ks
Filé rybí 500 g
Máslo čerstvé 1 polévková lžíce
Paprika mletá sladká 4 kávová lžička
Sůl 5 g
Voda pitná 200 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Hlubší pečící nádobu vymažeme máslem, cibuli nakrájíme na kolečka, plátky rybího filé obalíme v mleté paprice.
  2. Dno pečící nádoby vyložíme plátky anglické slaniny. Na plátky slaniny rozložíme kolečka cibule a na cibuli rozložíme plátky obaleného filé. Na obalené kousky ryby rozložíme opět plátky slaniny a vrstvy surovin opakujeme do jejich spotřebování. Potom vše zalijeme 200ml vody a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut. Pečené rybí plátky servírujeme teplé.