Rybí filé po anglicku
Ingredience
Anglická slanina |
100 g |
Cibule |
1 ks |
Filé rybí |
500 g |
Máslo čerstvé |
1 polévková lžíce |
Paprika mletá sladká |
4 kávová lžička |
Sůl |
5 g |
Voda pitná |
200 ml |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Hlubší pečící nádobu vymažeme máslem, cibuli nakrájíme na kolečka, plátky rybího filé obalíme v mleté paprice.
- Dno pečící nádoby vyložíme plátky anglické slaniny. Na plátky slaniny rozložíme kolečka cibule a na cibuli rozložíme plátky obaleného filé. Na obalené kousky ryby rozložíme opět plátky slaniny a vrstvy surovin opakujeme do jejich spotřebování. Potom vše zalijeme 200ml vody a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut. Pečené rybí plátky servírujeme teplé.