Ražniči z telecí kýty

Ingredience


Olej olivový 4 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Pivo světlé 10% 3,9% obj. 1 dl
Rajčata 4 ks
Sůl 1 špetka
Šunka dušená 200 g
Sýr Eidam cihla 40% 300 g
Telecí kýta 600 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Šunku a sýr nakrájíme na kostky. Rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky.
  2. Telecí kýtu omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky, které opepříme a osolíme.
  3. Na grilovací jehly střídavě napichujeme kousky masa, šunky, sýr a rajčata. Připravené ražniči osolíme, potřeme pivem a olejem, pak ze všech stran opečeme ve velké pánvi nebo žáruvzdorné míse na rozpáleném oleji a podáváme.