Steaky z lososa s hráškem
Ingredience
Balsamico ocet |
2 polévková lžíce |
Cukr krupice |
1 kávová lžička |
Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný |
200 g |
Losos - filety |
4 ks |
Olej olivový |
2 polévková lžíce |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 5 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Steaky z lososa omyjeme studenou vodou a osušíme, poté je prudce osmahneme v rozehřáté pánvi bez oleje a vyjmeme.
- Z octa, cukru, soli a oleje smícháme zálivku, kterou každý steak pokapeme a maso dáme do chladna marinovat.
- Hráškové lusky slijeme a necháme okapat, krátce osmažíme na pánvi a rozdělíme na talíře. Přidáme k nim plátky lososa, pokapeme zbývající zálivkou a podáváme.