Hroznový salát se žampiony

Ingredience


Hroznové víno 400 g
Jogurt bílý 60 g
Kuřecí maso vařené 250 g
Majonéza 40 g
Petržel kudrnka 30 g
Sýr Čedar 200 g
Žampiony - sterilované 180 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Kuličky hroznového bílého a červeného vína otrháme, omyjeme, rozpůlíme, vyškrábneme semínka a víno naházíme do mísy. Nakládané žampiony scedíme, necháme okapat a nakrájíme na plátky. Vařené kuřecí maso nakrájíme na kostičky a spolu se žampiony přidáme do mísy. Majonézu smícháme s jogurtem, přidáme posekanou petrželku, strouhaný sýr a promícháme se surovinami v míse. Salát před podáváním necháme v lednici vychladit.