Rajčata plněná žervé s kaviárem
Ingredience
Kaviár |
10 g |
Pažitka |
15 g |
Pepř černý mletý |
1 g |
Rajčata |
200 g |
Šlehačka ve spreji |
30 g |
Sůl |
3 g |
Žervé |
100 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Rajčata rozkrojíme napůl, vydlabeme dužinu i semínka tak, aby vznikly mističky. Zespoda rajčata ještě trochu seřízneme, aby na talíři stála.
- Žervé vložíme do misky, přidáme lžičku kaviáru, šlehačku, sůl, pepř, posekanou pažitku a vymícháme krém. Krémem naplníme poloviny rajčat, vyskládáme na servírovací tác a před podáváním necháme v lednici vychladit.