Hovězí minutkový guláš

Ingredience


Cibule 4 ks
Hovězí svíčková 600 g
Paprika červená 2 ks
Paprika mletá sladká 1 špetka
Pepř černý mletý 1 špetka
Rajčata 5 ks
Sádlo syrové 40 g
Sůl 1 špetka
Voda pitná 100 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Maso odblaníme a nakrájíme na drobné kostičky. Rozehřejeme sádlo a pět minut na něm opékáme maso. Přidáme cibuli, podlijeme vodou a dusíme další 3 minuty.
  2. Papriku očistíme od jadérek, nakrájíme na kousky a přisypeme k masu. Ochutíme pepřem, solí a mletou paprikou dle vlastní chuti. Přiklopíme a necháme 15 minut vařit.
  3. Rajčata oloupeme a dužinu nakrájíme na větší kostičky, které přidáme k masu. Pořádně promícháme a vaříme dalších deset minut. Na závěr guláš dochutíme solí a pepřem dle vlastní chuti a můžeme ihned podávat.