Cappuccinový krém s oříšky
Ingredience
Cappuccino instantní |
4 polévková lžíce |
Cukr krupice |
80 g |
Jogurt bílý |
200 g |
Mascarpone |
300 g |
Ořechy vlašské |
30 g |
Smetana 33% (šlehačka) |
300 ml |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 6 porcí
- Mascarpone smícháme v míse spolu s jogurtem, cukrem a směs pořádně promícháme, aby se nám cukr rozpustil. Stranou si smícháme v míse šlehačku a cappuccino. Mícháme cca půl minuty, dokud není šlehačka tuhá.
- Ušlehanou šlehačku přidáme do jogurtového krému a lehce promícháme. Ihned rozdělíme do misek, posypeme nasekanými oříšky a podáváme.