Uzenina s hráškem

Ingredience


Cibule 1 ks
Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný 130 g
Klobása Dunajská 300 g
Máslo čerstvé 2 polévková lžíce
Mouka pšeničná hladká T 650 1 kávová lžička
Paprika mletá sladká 1 špetka
Petržel - nať 10 g
Smetana 12% (konzumní) 4 polévková lžíce
Sůl 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme na másle. Přidáme papriku, oloupanou a na kostičky nakrájenou klobásu a necháme osmahnout. Zaprášíme moukou, přidáme hrášek, zalijeme zálivkou z hrášku a podusíme.
  2. Nakonec přidáme nakrájenou petrželovou nať a přilijeme smetanu.