Uzenina s hráškem
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný |
130 g |
Klobása Dunajská |
300 g |
Máslo čerstvé |
2 polévková lžíce |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
1 kávová lžička |
Paprika mletá sladká |
1 špetka |
Petržel - nať |
10 g |
Smetana 12% (konzumní) |
4 polévková lžíce |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme na másle. Přidáme papriku, oloupanou a na kostičky nakrájenou klobásu a necháme osmahnout. Zaprášíme moukou, přidáme hrášek, zalijeme zálivkou z hrášku a podusíme.
- Nakonec přidáme nakrájenou petrželovou nať a přilijeme smetanu.