Toasty s uzeným kuřecím masem

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Cibule 1 ks
Kapie 1 ks
Kečup 1 polévková lžíce
Kuřecí maso uzené 400 g
Olej rostlinný 60 ml
Pepř černý mletý 0.5 kávová lžička
Petržel - nať 2 polévková lžíce
Sůl 1 kávová lžička
Veka chlebíčková krájená 1 ks
Žampiony - sterilované 100 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Dvě uzená kuřecí stehna zbavíme kůže a obrané maso nakrájíme na tenké nudličky. Nakládané žampiony a oloupanou střední cibuli nakrájíme na tenké plátky, kapii na proužky, prolisujeme česnek a nasekáme pažitku.
  2. Kuřecí maso osmahneme na třetině oleje, přidáme cibuli, žampiony a kečup s česnekem, osolíme, opepříme a krátce podusíme.
  3. Troubu předehřejeme na 170°C. Plátky chlebíčkové veky potřeme zbylým olejem, rozložíme na je na plech a dozlatova z obou stran opečeme. Na ještě horké navrstvíme podušenou masovou směs.
  4. Teplé toasty podáváme ozdobené proužky kapie a posypané pažitkou.