Treska obalovaná v sýrovém těstíčku

Ingredience


Máslo čerstvé 40 g
Mouka pšeničná hladká T 650 4 polévková lžíce
Olej olivový 2 polévková lžíce
Pepř černý mletý 4 špetka
Sůl 4 špetka
Sýr Parmezán 2 polévková lžíce
Treska skvrnitá 600 g
Vejce slepičí 2 ks
Zakysaná smetana 2 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyjeme a osušíme rybí plátky, osolíme je a opepříme. Potom je obalíme v mouce.
  2. V misce rozšleháme vejce a přimícháme zakysanou smetanu a nastrouhaný parmezán. Plátky ryb obalíme v těstíčku.
  3. Na pánvi rozehřejeme olej s máslem a obalenou rybu v něm osmažíme po každé straně 4 minuty.