Tuňák s pečenou zeleninou
Ingredience
Balsamico ocet |
15 ml |
Cibule |
120 g |
Olej olivový |
30 ml |
Olivy černé |
125 g |
Paprika červená |
90 g |
Paprika zelená |
90 g |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Rajčata Cherry |
500 g |
Sůl |
1 špetka |
Tuňák v oleji |
400 g |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Cibule oloupeme a pokrájíme na osminy. Papriku zbavíme jadřince a dužinu nakrájíme na nudličky. Cherry rajčata rozkrájíme na poloviny.
- Cibuli, olivy, cherry rajčata a papriky dáme do zapékací nádoby a pokapeme olejem. Pečeme při 200°C 20 minut. Osolíme a opepříme dle chuti. Upečenou zeleninu rozložíme na talíře, navrch rozdělíme tuňáka. Pokapeme octem a ihned servírujeme.