Zapečené tuňákové toasty

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Chléb toastový 10 plátek
Cibule 1 ks
Kečup ostrý 2 polévková lžíce
Máslo čerstvé 40 g
Oregano čerstvé 1 kávová lžička
Pepř černý mletý 2 špetka
Rajčata 3 ks
Sůl 1 kávová lžička
Tuňák v oleji 200 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Konzervu tuňáka v oleji dáme do misky, vidličkou rozmačkáme. Přidáme oloupanou, drobně nakrájenou cibuli s česnekem. Přimícháme kečup, drobně nasekaná rajčata a vše důkladně promícháme. Směs ochutnáme a podle vlastní chutě dochutíme solí, pepřem, přisypeme oregano a opět promícháme.
  2. Toastový chléb rozložíme a na každý kousek pomocí lžící položíme připravenou směs. Toasty naskládáme do máslem vymazané zapékací mísy. Vložíme do předehřáté trouby, kde zapečeme přibližně 10 minut.
  3. Zapečené tousty rozdělíme na jednotlivé talíře a podáváme.