Tvarohová roláda s hruškami
Ingredience
Citronová šťáva |
1 ks |
Cukr krupice |
60 g |
Cukr vanilka |
1 ks |
Hrušky |
2 ks |
Jablka |
2 ks |
Máslo čerstvé |
10 g |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
200 g |
Pudinkový prášek - vanilkový |
1 ks |
Sůl |
1 špetka |
Tuk Hera jedlý |
100 g |
Tvaroh jemný |
250 g |
Vejce slepičí |
2 ks |
-
Doba přípravy: 25 min
-
Doba vaření: 45 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Vypracujeme těsto z uvedených surovin a necháme půl hodiny odpočinout.
- Utřeme tvaroh s cukrem, máslem, vejcem a pudinkem.
- Vmícháme nakrájené ovoce zakápnuté citr.šťávou.
- Vyválíme těsto, rozprostřeme náplň, svineme a přendáme do formy na srnčí hřbet.
- Pečeme při 180 stupních 45 minut.
- Vychladlé pocukrujeme.