Tvarohová roláda s hruškami

Ingredience


Citronová šťáva 1 ks
Cukr krupice 60 g
Cukr vanilka 1 ks
Hrušky 2 ks
Jablka 2 ks
Máslo čerstvé 10 g
Mouka pšeničná hladká T 650 200 g
Pudinkový prášek - vanilkový 1 ks
Sůl 1 špetka
Tuk Hera jedlý 100 g
Tvaroh jemný 250 g
Vejce slepičí 2 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Vypracujeme těsto z uvedených surovin a necháme půl hodiny odpočinout.
  2. Utřeme tvaroh s cukrem, máslem, vejcem a pudinkem.
  3. Vmícháme nakrájené ovoce zakápnuté citr.šťávou.
  4. Vyválíme těsto, rozprostřeme náplň, svineme a přendáme do formy na srnčí hřbet.
  5. Pečeme při 180 stupních 45 minut.
  6. Vychladlé pocukrujeme.