Roštěnky na tvarůžkách

Ingredience


Cibule 1 ks
Hořčice 30 g
Houby čerstvé 100 g
Hovězí roštěnka vys. peč. 800 g
Hovězí vývar základní 5 dl
Olej slunečnicový 2 dl
Pepř černý mletý 6 g
Sůl 10 g
Tvarůžky olomoucké věnečky 200 g
Worcester (worcesterská omáčka) 20 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme worcestrem a potřeme hořčicí. Na rozpáleném oleji zprudka osmahneme z obou stran a vyjmeme na talíř. Na výpeku opečeme cibuli nadrobno a nakrájené houby. Vrátíme zpět roštěnky, podlijeme vývarem a zakryté pozvolna dusíme na mírném ohni, podle potřeby podléváme. Když je maso měkké poklademe plátky tvarůžků a společně ještě pár minut dusíme, až se sýr rozteče.