Haše pro fajnšmekry
Ingredience
Anglická slanina |
100 g |
Cibule |
1 ks |
Paprika zelená |
500 g |
Pepř černý mletý |
8 g |
Sádlo škvařené |
50 g |
Sůl |
15 g |
Tvarůžky olomoucké malé |
300 g |
Vepřové maso pečené |
500 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 25 min
-
Počet porcí: 6 porcí
- Pečené maso, slaninu a očištěné papriky bez jádřinců semeleme na masovém strojku, ochutíme solí a pepřem.
- Na sádle zpěníme cibuli nadrobno a umleté suroviny na ni vložíme a mícháme. Když je pokrm dostatečně prohřátý, přidáme na kousky nakrájené tvarůžky a ohříváme za stálého míchání, až se tvarůžky rozpustí a spojí s masem.