Tvarůžkový granát
Ingredience
Anglická slanina |
50 g |
Brambory |
200 g |
Cibule |
50 g |
Jehněčí maso |
100 g |
Mrkev kořen |
60 g |
Pepř černý mletý |
4 g |
Sůl |
5 g |
Tvarůžky olomoucké malé |
100 g |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 1 porce
- Na pracovní desce rozprostřeme větší obdélník alobalu. Na základ použijeme plátky anglické slaniny, na ně rozložíme plátky syrových brambor, osolíme, opepříme. Dále proužky jehněčího masa, osolené a opepřené a plátky cibule a mrkve. Na závěr poklademe plátky tvarůžků, dobře zabalíme a pečeme ve středně vyhřáté troubě 30 minut.