Dip z rajčat a koňaku
Ingredience
Citrony |
1 ks |
Estragon |
3 polévková lžíce |
Hořčice |
2 polévková lžíce |
Kerblík |
3 polévková lžíce |
Koňak |
2 kávová lžička |
Rajčata |
400 g |
Tabasco |
0.5 kávová lžička |
Zakysaná smetana |
4 polévková lžíce |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Rajčata omyjeme a zbavíme slupky, dužinu nakrájíme na malé kousky.
- Najemno nasekáme omytý estragon a kerblík.
- V míse smícháme hořčici, dle chuti šťávu z citronu, koňak, smetanu a tabasco, přimícháme připravená rajčata, kerblík a estragon. Necháme krátce vychladnout a můžeme servírovat.