Hroznové čatní s řeřichou
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Cukr krupice |
1 kávová lžička |
Hořčice |
1 kávová lžička |
Hroznové víno |
1 hrst |
Kmín mletý |
1 špetka |
Máta |
1 polévková lžíce |
Olej olivový |
1 polévková lžíce |
Omáčka Teriyaki |
2 polévková lžíce |
Rajčatová šťáva |
250 ml |
Řeřicha |
1 polévková lžíce |
Skořice mletá |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Nejprve očistíme zeleninu a ovoce.
- Cibuli, mátu i řeřichu na jemno posekáme, hroznové víno rpzkrájíme na půlky.
- Na rozpáleném oleji osmahneme cibulku, přidáme kmín, skořici, šťávu, terijaki, cukr a hroznové víno s hořčicí. Vaříme zhruba 8 až 10 minut.
- Když čatní vychladne, vmícháme do něj řeřichu a mátu.