Hroznové čatní s řeřichou

Ingredience


Cibule 1 ks
Cukr krupice 1 kávová lžička
Hořčice 1 kávová lžička
Hroznové víno 1 hrst
Kmín mletý 1 špetka
Máta 1 polévková lžíce
Olej olivový 1 polévková lžíce
Omáčka Teriyaki 2 polévková lžíce
Rajčatová šťáva 250 ml
Řeřicha 1 polévková lžíce
Skořice mletá 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Nejprve očistíme zeleninu a ovoce.
  2. Cibuli, mátu i řeřichu na jemno posekáme, hroznové víno rpzkrájíme na půlky.
  3. Na rozpáleném oleji osmahneme cibulku, přidáme kmín, skořici, šťávu, terijaki, cukr a hroznové víno s hořčicí. Vaříme zhruba 8 až 10 minut.
  4. Když čatní vychladne, vmícháme do něj řeřichu a mátu.