Bylinková omáčka z jogurtu a majonézy
Ingredience
Aromat |
0.5 kávová lžička |
Cibule |
1 ks |
Citronová šťáva |
1 kávová lžička |
Jogurt bílý |
150 g |
Kerblík |
10 g |
Kopr čerstvý |
10 g |
Majonéza |
150 g |
Pažitka |
10 g |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel - nať |
10 g |
Šťovík |
10 g |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 5 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Nejdříve všechny bylinky důkladně omyjeme a osušíme, poté oloupeme cibuli a takto připravené suroviny najemno nasekáme.
- V míse smícháme jogurt, majonézu, Aromat, sůl, pepř a citrónovou šťávu.
- Nakonec přimícháme připravené bylinky s cibulí, necháme vychladnout a ihned servírujeme.