Bylinková omáčka z jogurtu a majonézy

Ingredience


Aromat 0.5 kávová lžička
Cibule 1 ks
Citronová šťáva 1 kávová lžička
Jogurt bílý 150 g
Kerblík 10 g
Kopr čerstvý 10 g
Majonéza 150 g
Pažitka 10 g
Pepř černý mletý 1 špetka
Petržel - nať 10 g
Šťovík 10 g
Sůl 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Nejdříve všechny bylinky důkladně omyjeme a osušíme, poté oloupeme cibuli a takto připravené suroviny najemno nasekáme.
  2. V míse smícháme jogurt, majonézu, Aromat, sůl, pepř a citrónovou šťávu.
  3. Nakonec přimícháme připravené bylinky s cibulí, necháme vychladnout a ihned servírujeme.