Jitrnicové sušenky - recept pro psy
Ingredience
Mouka pšeničná |
250 g |
Mouka rýžová |
100 g |
Mrkev kořen |
300 g |
Prejt |
125 g |
Vejce slepičí |
1 ks |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 25 min
-
Počet porcí: 16 porcí
- Nejdříve předehřejeme troubu na 160°C, poté plech na pečení vyložíme pečicím papírem.
- Za pomocí odšťavňovače prolisujeme mrkev.
- V míse smícháme rýžovou i pšeničnou mouku, prejt, vejce a mrkvovou šťávu.
- Vytvoříme hladké těsto, které rozválíme na plát o šíři zhruba 4 mm. Za pomocí vykrajovátka na cukroví vykrajujeme kolečka, která klademe dostatečně daleko od sebe na připravený plech.
- Pečeme zhruba 20 - 25 minut.