Jitrnicové sušenky - recept pro psy

Ingredience


Mouka pšeničná 250 g
Mouka rýžová 100 g
Mrkev kořen 300 g
Prejt 125 g
Vejce slepičí 1 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Nejdříve předehřejeme troubu na 160°C, poté plech na pečení vyložíme pečicím papírem.
  2. Za pomocí odšťavňovače prolisujeme mrkev.
  3. V míse smícháme rýžovou i pšeničnou mouku, prejt, vejce a mrkvovou šťávu.
  4. Vytvoříme hladké těsto, které rozválíme na plát o šíři zhruba 4 mm. Za pomocí vykrajovátka na cukroví vykrajujeme kolečka, která klademe dostatečně daleko od sebe na připravený plech.
  5. Pečeme zhruba 20 - 25 minut.